Η παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη ξεκίνησε την λειτουργία τις το 1986. Από τότε μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει περισσότερα από 85 έργα!!

Από το 1986 μέχρι σήμερα η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη, έχει συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους ηθοποιούς.  Μερικοί από αυτούς είναι: Πίτσα Αντωνιάδου, Ιωάννα Καμένου Σιαφκάλη , Ελένη Καούλα, Ανδρέας Βασιλειάδης, Ανδρέας Βασιλείου , Ντόρις Κυριακίδου , Ρεββεκα Αποστολοπούλου, Μάρω Καυκαρίδου, Ολγα ποταμίτου, Ανδρούλα Αγαθαγγέλου και πολλοί άλλοι. Βασικοί συνεργάτες: Δώρος Κυριακίδης, Κώστας Σχοινιού Χριστίνα Τερεζοπούλου. Ελισάβετ Μπλάκκη , Γιώτα Κρός και ο Πέτρος Φιλίππου. 

Η παιδική μας σκηνή έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς καθώς και υπουργεία. Υπουργείο Οικονομικών( Ο Νικολάκης Μαθαίνει το Ευρώ), Υπουργείο συγκοινωνιών(Ο Νικολάκης Τροχονόμος), Τμήμα περιβάλλοντος ( Ο Νικολάκης Ανακυκλώνεται ), Τμήμα Υδάτων ( Ο Νικολάκης αστυνομικός της γειτονιάς) .

Τα έργα που ανεβάζονται είναι σημερινά και τα περισσότερα έχουν γραφεί από τον ίδιο τον Δώρο Κυριακίδη. Η θεματολογία τους έχει να κάνει με τα σημερινά ενδιαφέροντα των παιδιών , γονιών άλλα και των εκπαιδευτικών. Μέσα από την ψυχαγωγία δίνονται και πολλά μηνύματα που βοηθούν την καλυτέρευση του χαρακτήρα του παιδιού.

Το 1999 ο βασικός ήρωας Νικολάκης ( Κώστας Σχοινιού ) Μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες κάνοντας περήφανη την παιδική σκηνή αλλά και ολόκληρη την Κύπρο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ:

  Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ MASTER CHEF

Ο Νικολάκης έρχεται σε νέες πεντανόστιμες περιπέτειες για να σκορπίσει γέλιο σε μικρούς και μεγάλους όπως αυτός ξέρει τόσα χρόνια. Θα τα καταφέρει άραγε να είναι ο επόμενος Master Chef ; Αυτό θα το δούμε στη νέα παράσταση της παιδικής σκηνής Δώρου Κυριακίδη που δίνει πρεμιέρα στη Λεμεσό το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Θέατρο ΕΝΑΦ στην Αγία Φύλα. Μέσα από από μία διαδραστική παράσταση τα παιδιά θα μάθουν για την υγιεινή διατροφή και πόσο σημαντικά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή τους! Μότο της παράστασης : Τρώμε υγιεινά μένουμε πάντα παιδιά! Μία παράσταση με όμορφα σκηνικά και κοστούμια που έφτιαξε ο νέος σκηνογράφος και ενδυματολόγος Μαρίνος Αντωνιάδης . Τις έξυπνες και λειτουργικές χορογραφίες δίδαξε στους ηθοποιούς η Μαρία Σάββα . Την μουσική και τα τραγούδια του έργου έγραψε ο Αντώνης Δημητριάδης .

Το κείμενο έγραψαν οι Ρεβέκκα Αποστολοπούλου ο Δώρος Κυριακίδης και ο Κώστας Σχοινιού .

Και την σκηνοθεσία ο Δώρος Κυριακίδης .

Σχεδιασμός Αφίσας: Βάσος Βλάχος.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δώρος Κυριακίδης , Κώστας Σχοινιού , Μαρία Σάββα , Βαγγέλης Ιωάννου , Βασίλης Λάβρικωφ.

Πρόγραμμα παραστάσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάββατα 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου στο Θέατρο ΕΝΑΦ ( Αγία Φύλα). Διπλές παραστάσεις. Στις 15.00 & 16.30

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυριακές 31 Μαρτίου , 7 , 14 και 21 Απριλίου στο Θέατρο ΑΝΕΜΩΝΑ .Στις 10.45 το πρωί .

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δευτέρα 1 Απριλίου στο ΞΕΝΙΟΝ Αμφιθέατρο στις 16.00

ΠΑΦΟΣ: Σάββατο 13 Απριλίου στο ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ Θέατρο στις 16.00.

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυριακή 5 Μαίου στο Δημοτικό Θέατρο στις 16.00

Θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις όπου θα ανακοινωθούν αργότερα. Κρατήσεις: 99055537 Γενική είσοδος: 8 ευρώ.

 

 

Επιλέξτε γλώσσα:
July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4